Materiale folosite

Noi, la OPINK, vedem într-un pantofior nu doar o simplă piesa de încălțăminte ci o prelungire a piciorușului unui copil care, aflat la primii pași, este esențial să simtă suprafețele pe care pășește, să își antreneze simțurile, să calce natural și, în același timp sa fie protejat.

Materialele folosite sunt de cea mai înaltă calitate, ele fiind importate din Italia iar întreaga gama de încălțăminte OPINK este confecționată manual în România.

Fețele sunt fabricate din piele 100% naturală tip velur, extrem de moale într-o paletă de culori vii.

Pe lângă design, cel mai important aspect al acestor pantofiori este căptușeala din piele naturală tăbăcită vegetal, fără coloranți, nevopsită, fără crom sau alte metale.

Branțul este din burete (pentru atenuarea șocurilor) căptușit cu aceeași piele de interior și, împreună cu talpa din piele velur se mulează perfect pe talpa copilului imitând mersul desculț.

Pantofiorii si săndăluțele de interior sunt recomandate doar pentru purtat în casă, creșă, grădiniță, spații de joacă închise. Nu sunt recomandate utilizării pe suprafețe abrazive, materialul din piele moale se poate uza mai repede, mai ales pe asfalt, pietriș.

Încălțămintea de interior OPINK este recomandată pentru copii încă de la primii pași pentru ca aceștia să deprindă un mers sănătos, natural și cât mai corect.

Încălțămintea de exterior se recomandă a fi purtată pe vreme uscată alternativ cu alte perechi de încălțăminte. Talpa este tip TSM, foarte flexibilă, ușoară și antiderapantă.

Dat fiind că interiorul este căptușit de asemenea cu piele naturală tăbăcită vegetal, săndăluțele și pantofiorii de exterior pot fi purtați și în spații închise (acasă, când pardoseala este rece, la grădiniță sau în spațiile de joacă), piciorușul respirând confortabil.

Fabricat în România