Cum plătesc?

Magazinul online www.opink.ro iți pune la dispoziție următoarele modalități de plată:

 1. Online prin card bancar (Visa/Mastercard/Maestro)
  Magazinul online www.opink.ro folosește serviciile mobilepay.ro pentru tranzacțiile efectuate online. Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei, în condiții de siguranță deplină.
  Cardurile acceptate pentru plățile online sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) și MASTERCARD (inclusiv Maestro, cu condiția să dețină cod CVV2/CVC2).
  Plata se bazează pe un sistem securizat de procesare a tranzacțiilor online oferind confidențialitate și siguranță la achiziția produselor și serviciilor în mediul online.
  Procesarea datelor de card se face în mod exclusiv prin intermediul băncii, magazinul www.opink.ro, nu solicită și nu stochează nici un fel de detalii cu referire la cardul clientului.
  Tranzacțiile se vor efectua în LEI, indiferent de cardul folosit, în baza condițiilor agreate cu Banca emitentă a cardului clientului.
 2. Ramburs – plata cash la livrarea coletului
 3. Plata prin transfer bancar
  Comanda va fi expediată doar în momentul în care transferul bancar este confirmat de către bancă. Transferurile bancare neconfirmate în termen de 5 zile lucrătoare generează anularea automată a comenzii plasate online.